Η Yale εγκαινιάζει νέα εταιρική ταυτότητα με επίκεντρο τις τεχνολογίες ανυψωτικών οχημάτων

Η Yale Materials Handling άλλαξε το εμπορικό της σήμα σε Τεχνολογίες Ανυψωτικών Οχημάτων Yale® (Yale Lift Truck Technologies). Το rebranding αντικατοπτρίζει την έμφαση που δίνει η εταιρεία στα ανυψωτικά οχήματα με δυνατότητα τεχνολογίας στις λειτουργίες αποθήκευσης και intralogistics, που παραδίδονται μέσω ενός ισχυρού δικτύου ανεξάρτητων αντιπροσώπων.

Το rebrand υπογραμμίζει πώς η Yale ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και απαιτήσεις της αγοράς, τονίζοντας παράλληλα τα δυνατά της σημεία στην παροχή λύσεων για τις ανάγκες των πελατών.

«Το τοπίο της εσωτερικής εφοδιαστικής βρίσκεται σε κατάσταση ανάπτυξης και καινοτομίας, ιδιαίτερα σε όλη την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική» εξηγεί ο Stewart Murdoch, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος – EMEA, Hyster-Yale Group.  «Καθώς οι αλυσίδες εφοδιασμού εξελίσσονται όλο και πιο γρήγορα, η Yale εξελίσσεται, επίσης, για να υποστηρίξει τους πελάτες και να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων τους».

Η Yale ειδικεύεται στην ανάπτυξη ανυψωτικών οχημάτων και στην ενσωμάτωση τεχνολογίας. Η επωνυμία Yale Lift Truck Technologies αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται με τους πελάτες της, για να παρέχει τις σωστές λύσεις για τις ανάγκες τους για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Το νέο εμπορικό σήμα βασίζεται σε μια έξυπνη φιλοσοφία σχεδιασμού και ενσωμάτωσης της 100χρονης κληρονομιά της Yale στον σχεδιασμό και την κατασκευή αξιόπιστων τεχνολογιών και ανυψωτικών οχημάτων που συνεχίζουν να εξελίσσονται, για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σημερινές βιομηχανίες.

Η Yale και το δίκτυο συνεργατών της επικεντρώνονται στην υποστήριξη της παραγωγικότητας, αποδοτικότητας και βιωσιμότητας στην ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά intralogistics. «Η ευέλικτη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και η γρήγορη υιοθέτηση καινοτομιών θα είναι το κλειδί για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάγκης για ταχύτερους χρόνους παράδοσης στις αποθήκες των πελατών μας» δήλωσε ο Stewart.

Η Yale προσφέρει μια πλήρη γκάμα βραβευμένων ανυψωτικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων stackers, μηχανημάτων οριζόντιας μεταφοράς,  μηχανημάτων περισυλλογής παραγγελιών (order pickers), reach trucks, πολύ στενού διαδρόμου (VNA), ηλεκτροκίνητων ή  πετρελαιοκίνητων περονοφόρων, counterbalance, ρομποτικά μηχανήματα και ένα ευρύ φάσμα πηγών ενέργειας για να βοηθήσουν τους πελάτες να προσαρμοστούν στην σημερινή απαιτητική αλυσίδα εφοδιασμού. Η Yale και το ανεξάρτητο δίκτυο αντιπροσώπων της υποστηρίζουν αυτές τις λύσεις με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ανταλλακτικά, χρηματοδότηση και εκπαίδευση.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, εταιρεία πώλησης, βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης, ανταλλακτικών και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.titopoulos.gr και www.peronoforo.gr.