Στον “αέρα” νέα έρευνα o.mind Creatives-Optilog Advisory Services για τα Εναλλακτικά Καύσιμα στις Οδικές Μεταφορές

Η νέα εποχή επιτάσσει στις επιχειρήσεις περισσότερο «πράσινες» λύσεις για την επίτευξη μιας βιώσιμης ανάπτυξης, όπου θα αναπτύσσεται παράλληλα και η επιχειρηματική ευφυΐα και η προστασία του περιβάλλοντος. Στην Ελλάδα, αν και με αρκετή καθυστέρηση, προωθούνται λύσεις και κίνητρα για την αξιοποίηση των Εναλλακτικών Καυσίμων στις έως τώρα έντονα ρυπογόνες Οδικές Μεταφορές, ενώ η έννοια της «βιωσιμότητας» και της οικολογικής συνείδησης ενσταλάζει όλο και περισσότερο στους decision makers των επιχειρήσεων.

Η εταιρεία O.MIND CREATIVES διευρύνει την στρατηγική της συνεργασία με την εταιρεία OPTILOG Advisory Services, και πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά, διενεργεί την πρώτη ολοκληρωμένη πανελλαδική έρευνα για την υφιστάμενη χρήση αλλά και τις προοπτικές των εναλλακτικών καυσίμων στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές, που θα βρίσκεται στον “αέρα” από τις 3 Φεβρουαρίου έως τις 10 Απριλίου του 2020.

Τα συμπεράσματα της έρευνας με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας τις προοπτικές χρήσης εναλλακτικών καυσίμων κίνησης στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές” θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C 2020, τον Ιούνιο 2020 στην Αθήνα, πλαισιωμένα και από ενδιαφέροντα πάνελ ομιλητών και αναλυτών. Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση των LOGI.C μπορείτε να βρείτε στο www.logisticsconferences.gr.

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας είναι διαθέσιμο εδώ