Στις 10/12 το web conference «AI in Supply Chain» από το Supply Chain Institute

Το Artificial Intelligence αποτελεί ένα εργαλείο που έχει όλο και περισσότερες εφαρμογές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και τα logistics. Το συνέδριο που διοργανώνει το SUPPLY CHAIN INSTITUTE, με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING στις 10 Δεκεμβρίου 2021, θα παρουσιάσει τις αναδυόμενες τεχνολογίες, εστιάζοντας στο Αrtificial Intelligence και αναλύοντας τις βασικότερες εφαρμογές του στο Supply Chain & στα Logistics.  Διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, experts και στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας, θα μοιραστούν με το ακροατήριο σε ένα free, live on-line event την πρακτική εμπειρία τους, case studies και τα οφέλη που αποκόμισαν χρησιμοποιώντας εφαρμοσμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

Το ΑΙ συνηγορεί στην βέλτιστη ανταπόκριση της εφοδιαστικής αλυσίδας βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ακρίβεια, την ταχύτητα και τη διορατικότητα στις διεργασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οργανισμοί που εφάρμοσαν τεχνολογίες ΑΙ μείωσαν τα σφάλματα διεκπεραίωσης κατά 25%, τα περιστατικά εξάντλησης αποθεμάτων κατά 30% και τον χρόνο διακοπής της παραγωγής κατά 26%. Σημαντικό είναι επίσης ότι σε ποσοστό 68%, οι ερωτηθέντες βλέπουν την αυξημένη επιχειρηματική ευφυΐα ως βασικό πλεονέκτημα της αναδυόμενης τεχνολογίας στις διεργασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σήμερα, οι αναδυόμενες τεχνολογίες (AI, IoT, blockchain, ψηφιακούς βοηθούς) έχουν καθιερωθεί και σε ποσοστό 84% στις αναπτυγμένες οικονομίες, οι οργανισμοί χρησιμοποιούν τουλάχιστον μία από αυτές στην παραγωγή και στην εφοδιαστική αλυσίδα. Είναι βέβαιο πως όσοι προχώρησαν εγκαίρως στη χρήση των αναδυόμενων τεχνολογιών (emerging technologies) θα αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι σε ποσοστό 82% οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν τρεις ή περισσότερες αναδυόμενες τεχνολογίες προπορεύονται του ανταγωνισμού.

To διαδικτυακό συνέδριο θα αναδείξει τα πολλαπλά οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης, όπως η ακρίβεια στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, η ταχύτητα στα logistics, η σωστότερη πρόβλεψη της ζήτησης, η ορθολογιστική διαχείριση των αποθεμάτων, η αύξηση της παραγωγικότητας και της απόδοσης καθώς και μία σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Όλες οι εφαρμογές αλλά και οι μελλοντικές προβλέψεις θα παρουσιαστούν στο συνέδριο.

Το συνέδριο στηρίζουν οι:  Μέγας Χορηγός MANTIS, event sponsor 2021 ΠΑΕΓΑΕ, Χρυσοί Χορηγοί: THELLAS & ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS και Χορηγός ERGANET.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι  το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.