Στην Ελλάδα η ARAMEX με Σάββα Ασλανίδη στο “τιμόνι”

Με τη δημιουργία θυγατρικής της στην Ελλάδα, μιας χώρας με μεγάλη δυναμική στην περιοχή, η ARAMEX ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να ενισχύσει το αποτύπωμα της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή (Country Manager) της ARAMEX Greece, αναλαμβάνει ο Σάββας  Ασλανίδης. Ο κ. Ασλανίδης ,  ο οποίος μέχρι πρότινος διατελούσε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή Εμπορευμάτων και Διευθυντή Ασφαλείας στην SKYSERV  A.E. από το 2015, ως ένα από τα πρώτα ανώτερα στελέχη της εταιρείας από το 2009.  Ο νέος γενικός διευθυντής, είναι άριστος γνώστης σε θέματα επιχειρησιακής λειτουργίας αποθηκών και εμπορευματικών σταθμών, και διαθέτει μακρά πείρα σε θέματα διαχείρισης αεροπορικού φορτίου καθώς έχει εργαστεί σε εταιρείες διαμεταφορικές, διαχείρισης φορτίου κλπ.

Η Ελλάδα διαθέτει πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που καθιστούν τη θέση της κομβική για έναν σημαντικό φορέα logistics, καθώς εμφανίζεται να ελέγχει σήμερα το 18% του παγκόσμιου στόλου, τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης αποτελούν πύλες προς τη Νοτιοανατολική και την Κεντρική Ευρώπη, ενώ  συμμετέχει σε πολλά προγράμματα που αποσκοπούν στην ανανέωση, επέκταση και βελτίωση των υποδομών της. Η ελληνική βιομηχανική παραγωγή παρουσιάζει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, με κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, κλωστοϋφαντουργίας, φαρμακευτικών, χημικών, μεταλλευμάτων, πετρελαίου και μετάλλων.