Περονοφόρα Οχήματα Αυτόνομης Οδήγησης (AGV) παρουσιάζει η LIFTCO στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία LIFTCO εστιάζει σε νέες μεθόδους και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξελίσσοντας συνεχώς τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη μετατροπή ολοένα και περισσότερων μοντέλων ανυψωτικών μηχανημάτων σε AGV- Automated Guided Vehicles.

Τα AGV της Liftco αποτελούν αυτόνομα οχήματα, τα οποία λειτουργούν ως πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις σε διάφορες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης μετά από σχετική Εκτίμηση Κινδύνου (Risk Αssessment), ενώ ταυτόχρονα συνδυάζεται με ανάπτυξη λογισμικών σύνδεσης για τη βελτιστοποίηση επικοινωνίας τους με περιφερειακά συστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες παραγωγής ή διαχείρισης υλικών της εκάστοτε εγκατάστασης.

Αυτή η ευελιξία καθιστά τα AGV της LIFTCO ιδανική και βιώσιμη λύση για την αυτοματοποίηση πολλαπλών βιομηχανικών δραστηριοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».