Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για Επιδοτούμενα Επενδυτικά Προγράμματα από την ANODOS Συμβουλευτική στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η  ANODOS Συμβουλευτική είναι μια σύγχρονη και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία συμβουλευτικής, με έδρα την Θεσσαλονίκη και συνεργασίες σε όλη τη χώρα.

Η δραστηριότητά της ξεκίνησε το 2013, έχοντας ως κύριο αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς τόσο του Ιδιωτικού όσο και του Δημόσιου Τομέα.

Έκτοτε, με όχημα τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της, βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης, στηρίζοντας έμπρακτα δεκάδες επιχειρηματίες στην χάραξη της δικής τους πορείας προς την επιτυχία.

Συγκεντρώνει συστηματικά όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τα ενεργά και αναμενόμενα Επιδοτούμενα Επενδυτικά Προγράμματα. Διαθέτει εμπειρία σε όλες τις κατηγορίες Επιδοτούμενων Επενδυτικών Προγραμμάτων, όπως προγράμματα ΕΣΠΑ, δράσεις του Αναπτυξιακού Νόμου, προγράμματα Leader, προγράμματα ΟΑΕΔ,  Τραπεζική Συμβουλευτική και λοιπά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».