Ο Τεχνικός Διευθυντής της Entersoft διακρίθηκε για δεύτερη φορά με τον διεθνή τίτλο «Microsoft Regional Director»

 

Η Entersoft ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά την εξαιρετική διάκριση του Τεχνικού Διευθυντή της κ. Σταύρου Μένεγου, ως Microsoft Regional Director για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Microsoft με τον τιμητικό αυτό τίτλο δικαιώνει τη μακρόχρονη εμπειρία του και τη βαθιά του γνώση, την οποία μοιράζεται και αναπτύσσει με σημαντική online δραστηριότητα, σε συνδυασμό με τη στρατηγική επενδύσεων της εταιρείας για την προώθηση εφαρμόσιμων καινοτομιών στα επιχειρηματικά λογισμικά της.

Το πρόγραμμα των Regional Directors δημιουργήθηκε το 1993 και αποτελείται από τους 175 κορυφαίους τεχνολογικούς οραματιστές του κόσμου που επιλέγονται ειδικά για την αποδεδειγμένη εμπειρία τους σε επίπεδο cross-platform expertise, την ικανότητα να ηγηθούν μιας ομάδας και τη δέσμευση για επιχειρηματικά αποτελέσματα. Οι Regional Directors επιλέγονται από την Microsoft βάσει μιας αυστηρής δέσμης αξιολογήσεων που έχουν σχεδιαστεί για την επιλογή των καλύτερων εκπροσώπων στον χώρο της Πληροφορικής των πιο σημαντικών επιχειρήσεων του κόσμου και η θητεία τους διαρκεί δύο χρόνια.

Αναφερόμενος γι’ αυτήν τη διάκριση ο κ. Μένεγος επεσήμανε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω για δεύτερη φορά τη διάκριση του Regional Director της Microsoft. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα αποδεικνύει ότι η Entersoft οδεύει σταθερά και ανοδικά σε θέματα τεχνολογίας. Επιλέγει προσεκτικά τα επόμενα βήματά της, δημιουργεί στρατηγικές και συνεχή εκπαίδευση στα στελέχη και τους συνεργάτες της. Σκοπός μου μέσα από αυτήν την ευκαιρία είναι να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, να μοιραστώ ιδέες με τους υπόλοιπους Regional Directors παγκοσμίως και να φέρω νέες ιδέες και όραμα στην εταιρεία μας»