Ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων παρουσιάζει η Mobile Technology στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Mobile Technology λειτουργεί ως One Stop Shop για τις ανάγκες των Logistics και της Λιανικής, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν εξοπλισμό, λογισμικό και πλήρη τεχνική υποστήριξη. Οι λύσεις της συμβάλλουν στον μετασχηματισμό επιχειρησιακών διαδικασιών από την εφοδιαστική αλυσίδα και το last mile delivery ως το customer service στα φυσικά καταστήματα λιανικής.

Στο περίπτερο της εταιρείας (Hall 3 | D06-Ε05) θα υπάρχουν demo με τις εξής λύσεις: autonomous mobile robot, voice guided picking, ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού, asset tracking με beacon, απογραφή με RFID, οργάνωση αποθήκης, ex-van καθώς και ψηφιακή ωρομέτρηση.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Mobile Technology θα  έχουν, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα νέα μοντέλα φορητών τερματικών, ανθεκτικών tablet, θερμικών εκτυπωτών και barcode scanner από τους δημοφιλέστερους διεθνείς κατασκευαστές, όπως είναι οι Honeywell, Zebra Technologies, Bluebird, Bixolon, SES-Imagotag κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».