Ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποίησης & αύξησης παραγωγικότητας από τον Όμιλο Θεοδώρου στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Ο Όμιλος Θεοδώρου είναι ένας από τους 80 μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα και από το 1985 κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματοποίησης και αύξησης παραγωγικότητας για τη Βιομηχανία και την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Οι πελάτες της στην Ελλάδα και σε άλλες 25 χώρες απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη της νέας βιομηχανικής επανάστασης. Από τα σύγχρονα συστήματα κωδικοποίησης των προϊόντων και την αυτόματη ρομποτική συσκευασία, μέχρι τα εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης παραγωγής και ψηφιακού διασυνδεδεμένου αυτοματισμού.

Στον Όμιλο Θεοδώρου, έχουν μακρόχρονη εμπειρία στην σχεδίαση, κατασκευή,  εγκατάσταση και παράδοση με το κλειδί στο χέρι ολοκληρωμένων συστημάτων ρομποτικής και αυτοματισμού για τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας & των Logistics, καλύπτοντας ανάγκες, όπως:

  • Αυτοματοποίησης λειτουργίας αποθηκών με χρήση μεταφορικών ταινιών ή/και Cobots/AGVs
  • Αυτόματου σχηματισμού (picking) και αποστολής παραγγελιών (για φαρμακαποθήκες/e-shops)
  • Αυτόματης ταξινόμησης (sorting) και αποστολής δεμάτων (για εταιρείες ταχυμεταφορών/courier)
  • Αυτόματης σήμανσης, ζύγισης & ογκομέτρησης
  • Αυτόματης παλετοποίησης και περιτύλιξης παλετών με stretch film
  • Προμήθειας εξοπλισμού για λύσεις Auto-ID και Mobility (barcode scanners, φορητά τερματικά, θερμικούς εκτυπωτές, ασύρματα δίκτυα)
  • Προμήθειας εξειδικευμένων αισθητήρων Senso Check για monitoring της κατάστασης των προϊόντων καθώς αυτά ταξιδεύουν στην εφοδιαστική αλυσίδα
  • Προμήθειας αναλωσίμων (ετικέτες και μελανοταινίες θερμικών εκτυπωτών, stretch film, ταινίες συσκευασίας)
  • Προμήθειας λογισμικού διασύνδεσης & συγχρονισμού πληροφοριακών συστημάτων, κεντρικής διαχείρισης κωδικών και διασφάλισης ιχνηλασιμότητας

Οι λύσεις της σχεδιάζονται με γνώμονα την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση του κόστους, τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των προϊόντων και την προσαρμογή στις οικονομικές και τεχνικές δυνατότητες των πελατών της. Έχει εγκαταστήσει με επιτυχία περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα συστήματα σε μεγάλες αποθήκες, φαρμακαποθήκες, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, ταχυμεταφορών, κ.λπ.

Επισκεφτείτε το περίπτερό της στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» (Hall: 3, Stand: B14-B16-C13-C15), που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 02 Οκτωβρίου 2023, στο Athens Metropolitan Expo, για να συζητήσετε τις δικές σας ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».