Οι υπηρεσίες μεταφοράς & διανομής ψυχρού και ξηρού φορτίου πρωταγωνιστούν στο περίπτερο της PTL στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H PTL διαθέτει εμπειρία 70 ετών στον κλάδο των οδικών εμπορευματικών μεταφορών. Ξεκινώντας από την Άρτα, έχει πλέον υποκαταστήματα στα Ιωάννινα, την Κέρκυρα και πρόσφατα στην Αθήνα.

Παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς και διανομής σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (συντήρηση-κατάψυξη) αλλά και σε  ξηρό φορτίο από την περιοχή της Αττικής προς την Ήπειρο, την Λευκάδα και την Κέρκυρα. Η PTL επενδύει στις πράσινες μεταφορές. Χρησιμοποιώντας φορτηγά με CNG και τεχνολογίας EURO 6, μετρώντας τις εκπομπές CO2 αλλά έχοντας αποκτήσει και το ISO 39001 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), πραγματοποιεί ασφαλείς και κατά συνέπεια πράσινες μεταφορές. Ο επόμενος στόχος της είναι η εξάπλωση στην περιοχή της Αττικής, παρέχοντας μεταφορές υψηλής ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».