Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των πρώτων MAN Lion’s Coach στην Ελλάδα

Επιβλητικό στην όψη και με πλήθος τεχνολογιών και συστημάτων που κάνουν πιο άνετη τη διαμονή οδηγού και επιβατών μέσα σε αυτό, το νέο Lion’s Coach βρίσκεται πλέον σε ελληνικό έδαφος.

Με την πρώτη του εμφάνιση το 2017 στην έκθεση Busworld της πόλης Kortrijk του Βελγίου, το νέο Lion’s Coach εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς. Απόδειξη για αυτό ήταν ότι στους διαγωνισμούς που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της έκθεσης, το Lion’s Coach αναδείχτηκε στο μεγάλο νικητή της βραδιάς, αποχωρώντας με τρία από τα έξι βραβεία: το «Grand Award Coach», το βραβείο «Comfort Label» και το βραβείο «Design Label». Toν Μάρτιο του 2018 το νέο τουριστικό λεωφορείο της ΜΑΝ βραβεύτηκε και πάλι, κερδίζοντας το iF Design Award 2018 χάρη κυρίως στην εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και στο βαθμό καινοτομίας, εργονομίας, λειτουργικότητας και περιβαλλοντικής του μέριμνας.

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν αρχίσει οι παραδόσεις του νέου MAN Lion’s Coach και στους Έλληνες πελάτες του, οι οποίοι σύντομα θα  διαπιστώνουν τα πλεονεκτήματα του με τους οδηγούς να «γράφουν» χιλιόμετρα στους ελληνικούς δρόμους και τους επιβάτες του να απολαμβάνουν την αυξημένη του ευρυχωρία και τον ιδιαίτερα κομψό και φιλόξενο εσωτερικό διάκοσμο. Τα πρώτα Lion’s Coach που ήρθαν στην Ελλάδα αφορούν στην έκδοση των 12m, διαθέτουν 51 θέσεις (49+1+1) και κινούνται από τον υπερσύγχρονο Euro 6 κινητήρα D2676 στην έκδοση των 460hp με το αυτόματο κιβώτιο MAN TipMatic 12 σχέσεων.

Την παράδοση των πρώτων MAN Lion’s Coach στην Ελλάδα επισφράγισε επίσης με την παρουσία του ο κ. Christian Fischer, Head of Regions and International Key Account Bus, εκπροσωπώντας τη μητρική εταιρεία της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, την MAN Truck & Bus AG. Σε δηλώσεις του για την ελληνική αγορά λεωφορείων, ο κ. Fischer επισήμανε, μεταξύ άλλων, τη μεγάλη παράδοση της ΜΑΝ ως κατασκευαστή όχι μόνο τουριστικών λεωφορείων αλλά λεωφορείων όλων των τύπων και δήλωσε αισιόδοξος για την ελληνική αγορά λεωφορείων στο προσεχές μέλλον και ιδιαίτερα το 2019.