Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Raben INTERTRANS ο Σαράντος Καπουρελάκος

Η εταιρεία Διεθνών Μεταφορών και Logistics, Raben INTERTRANS, μέλος του Raben Group, ανακοίνωσε την προαγωγή του Σαράντου Καπουρελάκου στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο κ. Καπουρελάκος διαθέτει μακρά και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των Mεταφορών και Logistics, έχοντας διατελέσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Το 2019, έγινε μέλος της Intertrans Α.Ε., αναλαμβάνοντας τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή. Μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Όμιλο Raben, το 2021, ανέλαβε επιπλέον την ευθύνη δημιουργίας τμήματος Customer Service καθώς και τη Διεύθυνση του καταστήματος της Raben INTERTRANS στον Πειραιά. Προηγουμένως, από το 1994 έως το 2011, εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στην εταιρεία Supertrans S.A., όπως αυτήν του Διευθυντή τμήματος μεταφορών υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ενώ, από το 2008, ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή καταστήματος για την Βόρεια Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια, από το 2011 έως το 2017, διετέλεσε Διευθυντής της DHL Freight Hellas S.A. για την Βόρεια Ελλάδα. Τέλος, από το 2017 έως το 2019, κατείχε τη θέση του Road Freight Operations Manager στην DHL Global Forwarding S.A. για την Ελλάδα.

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Καπουρελάκου αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την εταιρεία, καθώς επιτρέπει την αξιοποίηση των γνώσεων και της εμπειρίας του με σκοπό την επίτευξη των στόχων για περαιτέρω ανάπτυξη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο κ. Καπουρελάκος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προαγωγή μου σε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Raben INTERTRANS. Η εταιρεία έχει μια διακεκριμένη πορεία στον χώρο των μεταφορών και είμαι περήφανος που θα έχω την ευκαιρία να την καταστήσω ακόμα πιο επιτυχημένη. Η ανάληψη ενός τέτοιου ρόλου είναι προφανώς μια μεγάλη πρόκληση, πόσο μάλλον όταν παίρνεις τη σκυτάλη από έναν τόσο επιτυχημένο επιχειρηματία, όπως ομολογουμένως είναι ο κ. Γ. Τσακίρης. Πέραν από ιδιαίτερη τιμή για εμένα, είναι ταυτόχρονα σημαντικό το αίσθημα της ευθύνης για τη θέση που αναλαμβάνω, ώστε να οδηγήσω με συνέπεια και ασφάλεια την εταιρεία στην επίτευξη νέων σημαντικών στόχων και περαιτέρω ανάπτυξης, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται ειδικά τα τελευταία χρόνια».

Με προϋπηρεσία ετών στον τομέα των μεταφορών, ο Σαράντος Καπουρελάκος έρχεται να μετουσιώσει την πείρα και τις γνώσεις του πάνω στον κλάδο σε πρακτική εφαρμογή, που θα δώσει επιπλέον ώθηση στη δυναμική της εταιρείας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Raben INTERTRANS: «Στόχος μου είναι η εταιρεία να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες Logistics στην Ελλάδα, με την υποστήριξη πρωτοποριακών τεχνολογιών και τη δημιουργία ιδιόκτητων δικτύων, ώστε να καθιερωθεί η Raben INTERTRANS πολύ σύντομα στη συνείδηση των Ελλήνων επαγγελματιών, ως o αξιόπιστος σύμμαχος τους στην προώθηση και διακίνηση των προϊόντων τους στην Ευρωπαϊκή αλλά και Παγκόσμια αγορά. Για να το πετύχουμε αυτό, θα επικεντρωθούμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στην καινοτομία και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας».