Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DB Schenker Α.Ε. ο Στέφανος Αγιόπουλος

Ο κ. Στέφανος Αγιόπουλος είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DB Schenker A.E. από τις 3 Μαΐου 2022. Ο κ. Αγιόπουλος διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο των Logistics & Supply Chain Management.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην American Express και αργότερα στην EFG Eurobank. Το 1998 εντάχθηκε στον Όμιλο DPDHL και για δύο δεκαετίες εργάστηκε σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε όλες τις επιχειρησιακές μονάδες του Ομίλου στην Ελλάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια ο κ. Αγιόπουλος ήταν επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ομίλου APM Transport Group.

Η DB Schenker είναι Παγκόσμιος ηγέτης παροχής υπηρεσιών Logistics & Supply Chain Management, παρέχοντας για περισσότερα από 150 χρόνια κορυφαίας ποιότητας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες Χερσαίων (Land), Αεροπορικών (Air) και Θαλάσσιων (Ocean) Διεθνών μεταφορών καθώς και ευρύ φάσμα υπηρεσιών Contract Logistics, Logistics εμπορικών εκθέσεων – εκδηλώσεων, Logistics ειδικών μεταφορών και Marine Parts logistics σε παγκόσμιο επίπεδο.