Νέα Γενική Διεύθυνση στην Delatolas

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Delatolas ανακοίνωσαν ότι από την 1η Νοεμβρίου 2019 τη Γενική Διεύθυνση του ομίλου Delatolas αναλαμβάνει η κα Άρτεμις Ζαφειροπούλου. Η κα Άρτεμις Ζαφειροπούλου έχει 25 συναπτά έτη εμπειρίας στον κλάδο των logistics έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ηγετικές θέσεις ευθύνης (Logistics & Supply Chain Director, C.O.O, C.E.O.) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Επίσης εδώ και 3,5 χρόνια έχει ήδη προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην εταιρεία Delatolas Courier κατέχοντας τη θέση της Γενικής Διευθύντριας, όντας αρωγός στην ανάπτυξη του city logistics distribution center της εταιρείας με εξειδίκευση στις δραστηριότητες e-commerce, για το οποίο η Delatolas Courier βραβεύτηκε στα Transport & Logistics Awards 2017 (Gold βραβείο Καινοτόμου Κέντρου Διανομής).

 

 

«Την ευχαριστούμε για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα της θέση. Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον απελθόντα Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Παπασωτηρίου, για το σύνολο της προσφοράς και της συνεισφοράς του στην ανάπτυξη της εταιρείας.  Ήταν ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας η παρουσία του και η συνεργασία μας και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στα επόμενα σχέδιά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Delatolas.