Με κοπή βασιλόπιτας και διαδικτυακές ευχές ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ σηματοδότησε την έναρξη των εορτασμών για τα 40 χρόνια του

Την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2022 σε μια διαδικτυακή συνάντηση από την οποία δεν έλειπε κανείς. Δράττοντας την ευκαιρία που προσφέρουν οι συγκυρίες, σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου «βρέθηκε μαζί» μετά από πολύ καιρό για να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά.

Γέμισαν οι οθόνες από χαμόγελα, ευχές αλλά και διάχυτη συγκίνηση, όταν με την ευκαιρία της  κοπής της πίτας ανακοινώθηκε και η έναρξη των εορτασμών για τα 40 χρόνια του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ.

 Ήταν το 1982 όταν ξεκίνησαν όλα…

«40 χρόνια ΕΛΤΡΑΚ, 40 χρόνια που είμαστε υπερήφανοι» έδωσε το σύνθημα η CEO του Ομίλου κα Νατάσσα Κόβα-Kneiss, ανακοινώνοντας μια σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για το 2022.

Παράλληλα, το προσωπικό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών του Ομίλου το 2021, η οποία μάλιστα υπήρξε μια χρονιά ρεκόρ, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης του Ομίλου, που βασίζονται σε τέσσερις βασικούς άξονες: Υγεία και Ασφάλεια, Ανθρώπινο Δυναμικό, Υποδομές και Διαδικασίες και Εμπειρία του Πελάτη.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Για την ακρίβεια μόλις είχαν αρχίσει, αφού όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας παρέλαβαν ένα εορταστικό gift box με το ολοκαίνουριο λογότυπο 40years ELTRAK, το οποίο εκτός από την ατομική βασιλόπιτα και σαμπάνια περιείχε και ένα επίκαιρο δώρο έκπληξη για όλους.

Και όχι μόνο, τέσσερις τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν τα «εικονικά» φλουριά – μετά από επί τόπου ηλεκτρονική κλήρωση – μοιράστηκαν σημαντικά χρηματικά ποσά σε δωροεπιταγές.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για υγεία, χαρά και επιτυχίες κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής χρονιάς για τον όμιλο ΕΛΤΡΑΚ και φυσικά με το ραντεβού να ανανεώνεται για τα επόμενα διά ζώσης δρώμενα.

Η ΕΛΤΡΑΚ, μέρος του ευρύτερου ομίλου CP Holdings, είναι ο επίσημος dealer του κορυφαίου οίκου Caterpillar στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Τα προϊόντα Caterpillar, που κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, συνδυάζονται με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες υπόκεινται σε πιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας. Οι σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, το εγγυημένο και εξειδικευμένο service, τα εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, είναι μόνο μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που λειτουργούν ως προστιθέμενη αξία, σε συνδυασμό πάντα με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της. Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ, περιλαμβάνει επίσης την εμπορία των κορυφαίων ελαστικών Bridgestone. Στην πορεία έχουν προστεθεί και άλλες σημαντικές εταιρείες όπως η JLG με τις πλατφόρμες εναερίου εργασίας, η MaK με τους ναυτικούς κινητήρες, η Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων, η PowerScreen και η MB με κορυφαίο εξοπλισμό θραύσης, διαλογής και ανακύκλωσης.