Το βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας απονέμει αύριο η ΕΕΒΨ&L προς τιμήν του Θωμά Μακιού

Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση το ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους  & Logistics θα απονείμει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:30, στο Gazoo Events, το  «ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ», για να τιμήσει τον Θωμά Μακιό για το πολυετές έργο και την προσφορά του στην εγχώρια και την ευρωπαϊκή αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό ο κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συμμετοχή στελεχών, φορέων του κλάδου των Logistics, φορέων του Δημοσίου και επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου του ιδιωτικού τομέα.

Το εν λόγω βραβείο θα απονεμηθεί κατόπιν αξιολόγησης που έγινε φέτος σε έναν από τους 7 μεταπτυχιακούς φοιτητές που προτάθηκαν, οι οποίοι σήμερα υλοποιούν τα project τους ή εργάζονται σε εταιρίες του κλάδου της Εφοδιαστικής, από την ομάδα καθηγητών του ΤΕΙ Κατερίνης  κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου, του ΤΕΙ Θήβας  κ. Παναγιώτη Τριβελλά, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλου, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργου Δουκίδη και του ΔΣ της ΕΕΒΨ& L.