Μεταλλικές κατασκευές δομικού χάλυβα από την «ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ» στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Από το 1969, η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, με εμπειρία, συνέπεια και τεχνογνωσία 50 χρόνων, δραστηριοποιείται σε έργα δομικού χάλυβα υψηλών προδιαγραφών.

Αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα, έχοντας επιπλέον στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες  και με  χώρες του εξωτερικού, όπως Κύπρος, Γαλλία, Γερμανία, Βουλγαρία, κ.λπ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα στην επίλυση των τεχνικών προκλήσεων κάθε έργου. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την ποιότητα  και την σύγχρονη αισθητική, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που εγγυούνται το σωστό τελικό αποτέλεσμα.

Η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στην κατασκευή έργων ειδικών απαιτήσεων, ευρέως ταξινομημένα στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Βιομηχανικές μεταλλικές κατασκευές
  • Μεταλλικές κατασκευές κτηρίων
  • Ειδικές μεταλλικές κατασκευές
  • Επενδύσεις κτηρίων
  • Έργα υποδομών

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».