Καινοτόμες λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού από την Step One στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Από το 2001, η Step One υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού, για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βασισμένες σε διεθνείς πλατφόρμες ERP & CRM (SAP, Microsoft Business Solutions).

Η Step One είναι ο συνεργάτης της SAP με τη μεγαλύτερη εξειδίκευση (πιστοποιημένος SAP Recognized Expertise in Supply Chain Management) για την υλοποίηση έργων, με έμφαση στην διαχείριση παραγωγής, αποθήκευσης  και διανομής.

Οι εξελίξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα είναι ραγδαίες και η απαίτηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη απαιτεί ευέλικτες και έξυπνες διαδικασίες σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η SAP, ως πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, προσφέρει την απαιτούμενη υποδομή και η Step One την υλοποίηση.

Είναι θέμα εμπειρίας… κι όχι μόνο software

Η Step One έχει υλοποιήσει περισσότερα από 50 έργα SAP WMS & EWM, σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Ρομποτικά συστήματα αυτοματισμών, συστήματα διαχείρισης βαθιάς κατάψυξης κ.λπ. είναι μέρος πλέον της καθημερινότητάς της.

Ταυτόχρονα, η SAP είναι έτοιμη για το Supply Chain 5.0 και την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ εξυπνότερων μηχανών (cobots) και ανθρώπων, σε συνδυασμό με την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data) & τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence).

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».