Η Transcombi Express ανανεώνει τη συνεργασία της με την Beiersdorf Hellas A.E.

Η Transcombi Express ενισχύει τη δυναμική της παρουσία στην πανελλαδική διανομή καταναλωτικών προϊόντων, διευρύνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στην Beiersdorf Hellas.

Το έργο που ανατέθηκε στην Transcombi Express περιλαμβάνει τη διανομή προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας και της ομορφιάς, για λογαριασμό της Beiersdorf Hellas στα σημεία πώλησής τους, σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, εκτός της Βορείου Ελλάδος και επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της στον Ν. Αττικής.  Η Beiersdorf Hellas διακινεί στην ελληνική αγορά μεταξύ άλλων, τα γνωστά brands NIVEA, HANSAPLAST, LIPOSAN, DUO & ΛΕΟΝΤΟΣ.

Οι δύο εταιρείες μοιράζονται κοινές αξίες, όπως η προσπάθεια για συνέπεια, η δέσμευση για την επίτευξη υψηλών στόχων, η τήρηση των υποσχέσεών τους και ο σεβασμός προς τους καταναλωτές. Με γνώμονα αυτές τις αξίες, η Transcombi Express δεσμεύεται για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων στα σημεία πώλησης της Beiersdorf Hellas, εκτελώντας το έργο με συνέπεια, ασφάλεια και διαφάνεια.

Η Transcombi Express, με την ήδη εξέχουσα θέση της και στον κλάδο της πανελλαδικής διανομής καταναλωτικών προϊόντων ενισχύει σημαντικά, με αυτή τη συνέργεια, τη θέση της στην αγορά και αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι ένας αξιόπιστος “Logistics Partner”.