Σημαντική διάκριση της ERGOTRAK στην Διεθνή Συνάντηση Αντιπροσώπων της DAF 2023

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, απέσπασε ένα σημαντικό βραβείο και μια ξεχωριστή αναγνώριση, στη Διεθνή Συνάντηση Αντιπροσώπων της DAF, στο Σίτζες της Ισπανίας. Ανάμεσα σε 50 συνεργαζόμενες χώρες του δικτύου της DAF και με περισσότερα από 1.150 σημεία πώλησης και τεχνικής υποστήριξης, η ERGOTRAK τιμήθηκε με το Silver Award 2023, για τις εξαιρετικές επιχειρηματικές της επιδόσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGOTRAK, Νικόλαος Πατσατζής, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Η βράβευση αυτή μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Αποτελεί αναγνώριση των πολυετών προσπαθειών μας και πρόκληση για νέες επιτυχίες στο μέλλον. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και συνέπεια, να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες ικανοποιώντας στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας».

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, αντιπροσωπεύει τα φορτηγά του ολλανδικού οίκου DAF Trucks N.V. στην χώρα μας από το 1999. Η ERGOTRAK εδραιώνει μια νέα εποχή άμεσης επαφής με την εγχώρια αγορά επαγγελματικών οχημάτων, εφαρμόζοντας πελατοκεντρική πολιτική στη διανομή και υποστήριξη των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων της ολλανδικής εταιρείας.