Η METRON LOGISTICS αναλαμβάνει τη διανομή της BEIERSDORF

Μια ακόμα μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας επέλεξε τη METRON LOGISTICS για τη διανομή των προϊόντων της. Ο λόγος για την ηγέτιδα BEIERSDORF, η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της φημισμένα προϊόντα σύγχρονης περιποίησης, με κορωνίδα τη γνωστή μάρκα NIVEA, αλλά και τις LIPOSAN, HANSAPLAST, DUO, ΛΕΟΝΤΟΣ κ.ά.

Επίσης, η METRON LOGISTICS ανέλαβε τη διακίνηση των προϊόντων και της θυγατρικής της TESA, η οποία κατέχει κορυφαία θέση στην παγκόσμια αγορά αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους τελικούς καταναλωτές.

Με εφαλτήριο τις προηγμένες κεντρικές εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου, η METRON LOGISTICS ανέλαβε τη διανομή της BDF στις ακόλουθες περιοχές: Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Ήπειρο.

Η επιλογή της METRON LOGISTICS από την BDF έγινε κάτω από συγκεκριμένα, αυστηρά κριτήρια, για την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών της εταιρείας από τον συνεργάτη της στη διανομή. Στόχο της METRON LOGISTICS αποτελεί πάντα η προσφορά υπηρεσιών μεγάλου ειδικού βάρους στους πελάτες της, στο καλύτερο δυνατό κόστος, με την υψηλότερη απόδοση και αποτελεσματικότητα .

Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα, καθώς και πιστοποιήσεις για τη λειτουργία της από τον Οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS.

Με εμπορευματικά κέντρα στον Ασπρόπυργο, την Κάντζα Αττικής και στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, καθώς και 45 περιφερειακά HUBS σε όλη την επικράτεια, η METRON LOGISTICS διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα αποθήκευσης και διανομής Πανελλαδικά. Αποτελεί δε, το μεγαλύτερο ενιαίο δίκτυο διανομής LTL  (σε διακινούμενο όγκο ξηρού και ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίου και σε αριθμό σημείων παράδοσης) της χώρας μας.