Η Inoxtec συμμετέχει στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με τα προϊόντα a-safe

Η επιχείρηση Inoxtec δραστηριοποιείται από το 1978 στον χώρο των μεταλλικών  κατασκευών με εξειδίκευση στον ανοξείδωτο χάλυβα.  Από το 2017 εισάγει τα προϊόντα της A-Safe. Τα προϊόντα αυτά αποσκοπούν στην προστασία των εργαζομένων, κτηριακών εγκαταστάσεων, μηχανών, από τα οχήματα που κινούνται  στον εργασιακό χώρο, προς αποφυγή ατυχημάτων και υλικών ζημιών.

Η  μεγάλη γκάμα των προϊόντων a-safe έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει κάθε ανάγκη  στους χώρους που κινούνται οχήματα. Η εταιρεία παρέχει οριοθέτηση χώρου, διαχωρισμό πεζών, προστασία ραφιών καθώς και μηχανημάτων και προστασία των κτιριακών εγκαταστάσεων.

 

 

Απευθύνονται σε αποθήκες, εργοστάσια, φαρμακοβιομηχανίες, αερολιμένες, λιμάνια και οποιοδήποτε άλλο βιομηχανικό/εργασιακό χώρο, για εσωτερική και  εξωτερική χρήση.

 

Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να επανέρχονται στην  αρχική τους θέση μετά από κάθε πρόσκρουση, καθώς και να απορροφούν τους κραδασμούς και τις δυνάμεις, ώστε να προστατεύουν τον εξοπλισμό και το δάπεδο  των εγκαταστάσεων.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Inoxtec επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.inoxtec.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.