Η EEL συμμετέχει και φέτος στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που από το 1994 εκπροσωπεί τον Έλληνα Logistician. Προβάλλει και προωθεί τα αιτήματα της αγοράς των Logistics στους αρμόδιους φορείς, οδηγεί σε λύσεις, βοηθά στην ανάπτυξη του κλάδου, κατοχυρώνει και οριοθετεί τον Έλληνα Logistician, το ελληνικό Supply Chain Management και τις Υπηρεσίες Eφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα.

Σκοπός της ΕΕL είναι η συσπείρωση των επαγγελματιών της διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics με στόχους: τη ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου, την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Logistics και την αναβάθμιση του ρόλου του Έλληνα Logistician στις ελληνικές επιχειρήσεις, την επιχειρηματική κοινότητα και την εθνική οικονομία.

Στις δραστηριότητές της συγκαταλέγονται η οργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων, αρθρογραφία και εκδόσεις, εκπόνηση μελετών, συμμετοχή και υποστήριξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων Logistics σε ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».