Στις 17 & 18 Φεβρουαρίου η ECDM Expo NORTH 2024 στην Θεσσαλονίκη

Το γεγονός της χρονιάς για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στην Βόρεια Ελλάδα, η διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH επανέρχεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην Θεσσαλονίκη, για την τρίτη της διοργάνωση. Η ECDM Expo NORTH 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2024, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Στους εκθεσιακούς χώρους της διοργάνωσης θα υποδεχτούν τους επισκέπτες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, όπως Digital Agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία eShop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρείες ψηφιακών πληρωμών, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες logistics κ.ά.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo NORTH 2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

Το Διήμερο Διεθνές Συνέδριο

Στο διήμερο διεθνές συνέδριο, το οποίο στην προηγούμενη διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 σύνεδροι, θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη εταιρειών, από διεθνή brands, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στους τομείς του Ηλεκτρονικού  Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ που δραστηριοποιούνται.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το διήμερο διεθνές συνέδριο, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ.