Ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες το Renault Trafic Van

Το Renault Trafic Van είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο -μόλις σε 48 ώρες-  από τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι αγοραστές του νέου Renault Trafic Van, μπορούν τώρα να το κάνουν δικό τους, μέσα σε μόλις 48 ώρες. Σημειώνεται, πως το παραπάνω ισχύει αποκλειστικά για το δίκτυο της Renault σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για περιορισμένο, μόνο, αριθμό αυτοκινήτων.

Αξίζει να αναφερθεί, πως το Renault Trafic Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, το Renault Trafic Van έχει μοντέρνο χαρακτήρα, με φρέσκια εμφάνιση και full LED φωτιστικά σώματα. Διατίθεται με καινούργια συστήματα ασφαλείας, προηγμένο σύστημα πολυμέσων και πλήρη γκάμα κινητήρων. Στο εσωτερικό, η αισθητική, το φινίρισμα και ο εξοπλισμός, παραπέμπουν σε επιβατικό αυτοκίνητο.

Εκδόσεις αμαξώματος και κινητήρα

Το Trafic Van προσφέρεται σε 2 μήκη μεταξονίου (L1 & L2) με μήκος χώρου φόρτωσης από 2,5 μέτρα, που σε συνδυασμό με την standard ανοιγόμενη θυρίδα διαχωριστικού, μπορεί να υποστηρίξει φορτία μήκους έως 4,15 μέτρα.

Παράλληλα, το μεσαίο van της Renault είναι διαθέσιμο σε 2 ύψη αμαξώματος, προσφέροντας εσωτερικό ύψος 1,9 μέτρα και όγκο χώρου φόρτωσης έως 8,9 κ.μ.

 

Renault Trafic Van

 

Πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full, ο τετρακύλινδρος diesel κινητήρας 2.0L Blue dCi του Trafic Van προσφέρεται στις εξής εκδόσεις:

  • 110 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
  • 130 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
  • 150 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
Κινητό γραφείο με χώρους αποθήκευσης

Το Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το «κινητό γραφείο». Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.

 

Renault Trafic Van

 

Στο Trafic Van η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι «EasyLife», του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων.

Εξοπλισμός «επιβατικού»

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία όπως: σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring, κάμερα οπισθοπορίας, Mobile Office, Cruise Control, φώτα full LED, αισθητήρες φωτός-βροχής, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, κλπ.

 

Renault Trafic Van

 

Παράλληλα, διατίθεται και ο καθρέπτης  Wide View Mirror, μια καινοτομία της Renault που βρίσκεται σε όλα τα επαγγελματικά της για να διευκολύνει και να προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη «νεκρή» γωνία.

Περισσότερα για το Renault Trafic Van μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.