Επώνυμα και πιστοποιημένα ελαστικά για επαγγελματικά οχήματα από την PROMETEON TYRE GROUP στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Ο Όμιλος Prometeon Tyre είναι κατασκευαστής ελαστικών που εστιάζει αποκλειστικά στον κλάδο της βιομηχανίας, δηλαδή στις μεταφορές αγαθών και ανθρώπων, στους τομείς Agro και OTR (Off the Road).

Η Prometeon διαθέτει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο επώνυμων προϊόντων, που περιλαμβάνει τα PIRELLI, FORMULA, PHAROS, ANTEO, ERACLE και TEGRY, μεταξύ των κύριων εμπορικών σημάτων της.

 

 

Ο Όμιλος διαθέτει τέσσερα εργοστάσια παραγωγής (δύο στην Βραζιλία, ένα στην Αίγυπτο και ένα στην Τουρκία), τρεις εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης (σε Ιταλία, Βραζιλία και Τουρκία) και ένα Κέντρο Ανάπτυξης στην Αίγυπτο. Περίπου 8 χιλιάδες άνθρωποι, άνω των 40 εθνικοτήτων, εργάζονται στον Όμιλο, ο οποίος είναι «παρών» σε όλες τις ηπείρους.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».