Επισκεφθείτε το πρώτο mega-event του κλάδου Logistics της σεζόν. Την 8η έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2021

Το πρώτο mega-event του ευρύτερου κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών είναι εδώ. Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2021, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES στις 2-4 Οκτωβρίου, στο πιστοποιημένο κατά covid-shield, εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που αποτελεί την πρώτη κλαδική, δια ζώσης εμπορική έκθεση μετά την ΔΕΘ και το πρώτο ουσιαστικά “ζωντανό” mega-event του κλάδου Logistics στην μετά-covid περίοδο. Η αγορά δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον συμμετοχής, ενώ και τα παράλληλα live συνεδριακά LOGI.C events είναι πολλά και ενδιαφέροντα.

Για να απλοποιήσετε την είσοδό σας στην έκθεση, εγγραφείτε ηλεκτρονικά ΕΔΩ, ενημερωθείτε για τους εκθέτες ΕΔΩ και για το πρόγραμμα των παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων ΕΔΩ.

Την έκθεση θα εγκαινιάσουν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 17.00 το απόγευμα οι κ.κ. υπουργοί Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης. Η έκθεση, αλλά και τα συνέδρια θα τηρήσουν κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ με κύριο μέλημά τους, την προστασία εκθετών και επισκεπτών.

Εγγραφείτε online και επισκεφθείτε την 8η έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2021, για να συναντήσετε ξανά από κοντά συνεργάτες – πελάτες και προμηθευτές.

Περισσότερα στο www.sce.gr