Κλήρωση της Δωρεάν Συμμετοχής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Epsilon College στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας μέσω του SC&L magazine, στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics

Στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics- Cargo Truck & Van Expo” 2021 και συγκεκριμένα την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό περίπτερο της O.MIND CREATIVES και του περιοδικού SC&L magazine στο Hall 3 – Metropolitan Expo, πρόκειται να γίνει η κλήρωση για την δωρεάν συμμετοχή για ένα στέλεχος που προσέφερε το Epsilon College μέσω του περιοδικού SC&L magazine στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συνεχίσουν να στέλνουν το ενδιαφέρον τους (ονοματεπώνυμο, τίτλος σπουδών) στο editor@supply-chain.gr και κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης, ώστε να λάβουν μέρος στην κλήρωση του προγράμματος αξίας 9.500 ευρώ.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας καλύπτει θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την αξιολόγηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο στρατηγικό ρόλο των νέων Τεχνολογιών και των Πληροφοριακών Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης και είναι αναγνωρισμένο από το πανεπιστήμιο του Northampton.

Γιατί να επιλέξει κανείς τις μεταπτυχιακές σπουδές του Epsilon College;
  • University of Northampton

    Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

  • Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών

    Περιέχει καινοτόμα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Risk and Resilience in Holistic Value Chain Management,Strategic Issues in Logistics κ.α. ) και δίνει μεγάλη έμφαση στις νέες τεχνολογίες (Digital Twins and the Internet of Things).

  • CILT accreditation
    Πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT). Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να γίνουν Chartered Member (CMILT).
  • Guest Lectures

    Yψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων έρχονται σε επαφή με τους φοιτητές και μεταφέρουν τις σύγχρονες προσεγγίσεις από το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

  • Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών

    Εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων (Ν. 4610/19 & Ν 4635/19).

  • Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης

    Μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 70.000 επιχειρήσεις και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

  • Δωρεάν Παροχές

    Δωρεάν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες της Epsilon Net, On line Τράπεζα, Komvos First Level, E-magazine  &  Δωρεάν διάθεση και χρήση των εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net σε School edition

  • Franchise αγγλόφωνο πρόγραμμα

    Φοίτηση και ολοκλήρωση του Βρετανικού προγράμματος σπουδών στην Ελλάδα διατηρώντας τα ιδια standards.

    Οι logisticians, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους στο editor@supply-chain.gr αναγράφοντας στο θέμα “Αίτημα συμμετοχής στο Δωρεάν Μεταπτυχιακό Epsilon College”.