Εξοπλισμό προστασίας εγκαταστάσεων και εργαζομένων παρουσιάζει η EUROPACK I.S. – STOMMPY HELLAS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Stommpy Ιταλίας, πρωτοπόρος στην κατασκευή φραγμών προστασίας εξοπλισμού και εργαζομένων από οχήματα μεταφοράς φορτίου, παρουσιάζει τον εξοπλισμό και την τεχνολογία της στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Η εταιρεία, με το ειδικό σύστημα έδρασης Fixablock -που αποτελεί και πατέντα της- εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και προστατεύει το δάπεδο από φθορές ή θραύση. Η επισκευή ή επανατοποθέτησή τους γίνεται χωρίς περαιτέρω επέμβαση στο δάπεδο. Το ειδικό υλικό κατασκευής Tecklen είναι συμπαγές και δίνει την απαιτούμενη ελαστική παραμόρφωση, ώστε να μην καταστρέφεται το προϊόν σε μικρές κρούσεις.

Όλα τα προϊόντα της Stommpy είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα στην δυσμενέστερη κρούση των 90 μοιρών, αποδίδοντας μεγάλες αντοχές σε κινούμενες μάζες. Κολωνάκια προστασίας σε πόρτες, μπάρες προστασίας διαφόρων μεγεθών και χρήσεων, truck stops και κάγκελα οριοθέτησης διαδρόμων προσωπικού είναι μερικά από τα προϊόντα του οίκου.  Η Europack διαθέτει την ομάδα που μπορεί να σχεδιάσει τη δόκιμη λύση, προτείνει και εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της Stommpy.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».