Ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα ασφάλισης της  Greenwoods στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Greenwoods Insurance Brokers & Agents διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία σε όλους τους τομείς της διεθνούς κι εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς σχετικά με κινδύνους φορτίων, επαγγελματικής αστικής ευθύνης, κινδύνων θαλάσσης, εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους και γενικότερα σε όλους τους σημαντικούς τομείς ασφάλισης.

Πώς, όμως, η Greenwoods Insurance Brokers & Agents έχει επιτύχει αδιάλειπτης ανάπτυξης για περισσότερα από 24 χρόνια; Δεν είναι πολύπλοκο. Κάνει ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της. Εστιάζει στις επιχειρηματικές προτεραιότητες του πελάτη. Δημιουργεί εξειδικευμένες καλύψεις. Αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις.

Η ασφάλιση δίνει στους πελάτες την ενθάρρυνση που χρειάζονται για να προχωρήσουν πιο τολμηρά στο μέλλον. Γι’ αυτό, η Greenwoods, με σύγχρονη αντίληψη, συμβουλευτική υποστήριξη, με σεβασμό και αξιοπιστία, σας δίνει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε κίνδυνο. Σε συνεργασία με διεθνείς ασφαλιστικές αγορές, δημιουργεί νέα προϊόντα ειδικά για εσάς και παρέχει ολοκληρωμένες καλύψεις για την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Greenwoods Insurance Brokers & Agents “24 χρόνιαYour Insurance Partners

  • Freight Forwarders Liability Insurance: Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης παραγγελιοδόχου μεταφοράς
  • Logisticians & Warehouse Operators Liability Insurance: Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης αποθήκευσης και διανομών εμπορευμάτων
  • Cargo Carriers Liability Insurance: Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης μεταφορέων
  • Marine Cargo Insurance (All Risks): Ασφάλιση κατά παντός κινδύνου μεταφερόμενων εμπορευμάτων
  • Transport & Storage Insurance (Stock Throughput): Ασφάλιση κατά παντός κινδύνου των εμπορευμάτων κατά την μεταφορά και αποθήκευση τους
  • Groupage (point to point cargo policy): Ασφάλιση κατά παντός κινδύνου μικροαποστολών

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».