Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες της Τσιαούσης Α.Ε. στις μεταφορές & διανομές στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Τσιαούσης A.E. δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών-διανομών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία, οι υποδομές και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της αποτελούν ορισμένα από τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, τα οποία, με τη σειρά τους, κάνουν  την εταιρεία να ξεχωρίζει στο είδος της.

Ο στόλος της απαρτίζεται από υψηλών προδιαγραφών ιδιόκτητα φορτηγά δημόσιας χρήσης και διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα και εργαλεία, ώστε να παρέχει τις πιο ασφαλείς και σύγχρονες λύσεις μεταφοράς, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Οι υπηρεσίες της

  • Διανομές: Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η Τσιαούσης A.E. διανέμει προϊόντα με αξιοπιστία και ασφάλεια σε εταιρικούς και οικιακούς πελάτες, πρακτορεία και καταστήματα
  • Ανυψώσεις: Σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, που αγγίζουν το ύψος των 35 μέτρων, για μεταφορά βαρέων αντικειμένων και επίπλων

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».