Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες αποθήκευσης, διανομής και μεταφοράς της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας από το 2000.

Σε εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέρει αξιόπιστες λύσεις αποθήκευσης με online πρόσβαση αποθετών μέσω web portal (24/7/365), για την άμεση ενημέρωση της κατάστασης των αποθεμάτων, παραγγελιών και δελτίων αποστολής, πλήρη παρακολούθηση και διαχείριση των διαδικασιών της παραλαβής, του picking, της απογραφής και του ελέγχου φόρτωσης με χρήση PDA τερματικών, παλετοποίηση και διανομή με ιδιόκτητα μέσα και κατά τόπους επιλεγμένους συνεργάτες.

 

 

Με γνώμονα τη συνεχή και απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της και με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις, τώρα πλέον επιχειρεί ενεργά και στο κομμάτι της μεταφοράς, από και προς πολλούς προορισμούς της Ευρώπης, με συνέπεια, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».