Ενημερωθείτε για τα συστήματα ασφαλείας REFLEX αποθηκευτικών χώρων από την SBS Systems στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η SBS Systems, σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο MPM PROTECTIONS, διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων ασφαλείας REFLEX για τους χώρους αποθήκευσης και εργασίας.

Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η προστασία των ατόμων και του εξοπλισμού, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Τα προϊόντα είναι από ειδικό πλαστικό PVC REFLEX, που του προσδίδει ανθεκτικότητα, ελαστικότητα και μεγάλη απορροφητικότητα στα χτυπήματα, το οποίο επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα μετά την κρούση.

Είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτα λόγω του έντονου χρώματος και τραβούν την προσοχή του χειριστή του οχήματος, βοηθώντας στην αποφυγή ατυχημάτων. Δεν χρειάζονται βάψιμο και είναι ανθεκτικά στον χρόνο, σε εκδορές και φθορές. Επίσης,  χάρη της ευκαμψίας και απορροφητικότητάς τους, προστατεύουν το δάπεδο από τυχόν ζημιές.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».