Διεθνείς μεταφορές ψυχόμενων φορτίων από την BOSS-SPED Sp. z o.o. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία BOSS-SPED Sp. z o.o. δραστηριοποιείται στην μεταφορά εμπορευμάτων σε όλη την Ευρώπη. Η εμπειρία που αποκτήθηκε -και εξακολουθεί να αποκτάται- καθώς και η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στον τομέα των μεταφορών σημαίνει ότι προσπαθεί πάντα να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που δέχεται. Η κύρια ειδικότητά της είναι οι μεταφορές με ψυγείο.

Η εμπειρία που απέκτησε τής επέτρεψε να επιτύχει μόνιμες και τακτικές συνδέσεις, κάτι που μεταφράζεται σε έγκαιρες παραδόσεις. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει, μπορεί να προσφέρει διεθνείς μεταφορές όλων των τμηματικών (groupage) αποστολών σας προς τις χώρες Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Σουηδία, Φινλανδία, Δανία και άλλες. Προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες οργάνωσης διατοπικών μεταφορών SEA CONTEINERS από τα λιμάνια του Αμβούργου, του Ρότερνταμ, της Γκντίνιας και του Γκντανσκ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».