Διεθνείς μεταφορές και υπηρεσίες logistics με την ποιότητα της HAIKALIS TRANS SA στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η HAIKALIS TRANS SA, αμιγώς ελληνική εταιρεία, είναι εγκατεστημένη στην Αθήνα  από το 1992 και κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου των διεθνών μεταφορών και των logistics. Είναι πιστοποιημένη με EN ISO 9001:2008 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας καθώς και με το πιστοποιητικό ΑΕΟ.F – Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αποτελεί πιστοποίηση συναλλακτικής φερεγγυότητας και αξιοπιστίας. Βασιζόμενη στην πολυετή πείρα της στις μεταφορές, η HAIKALIS TRANS SA στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, χτίζοντας μια ισχυρή, πιστή και ολοένα επεκτεινόμενη βάση πελατών και είναι σε θέση να προσφέρει με τον ασφαλέστερο, οικονομικότερο και ταχύτερο τρόπο ολοκληρωμένες λύσεις.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας εκτείνεται, πέρα από τις διεθνείς οδικές  μεταφορές, σε θαλάσσιες, αεροπορικές, υπηρεσίες εκτελωνισμών, αποθηκεύσεις και υπηρεσίες διανομής εμπορευμάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες νεόδμητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. του Αυλώνα Αττικής, στο 44ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, με αποθηκευτικό χώρο έκτασης 4.000 τ.μ., ένα πλήρες μηχανογραφικό σύστημα Διαχείρισης Αποθηκών, το οποίο είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις Logistics (3PL Solutions), που καλύπτουν την εφοδιαστική αλυσίδα, στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση με το καλύτερο κόστος για τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».