ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ Α.Ε.: Η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα συμμετέχει στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Η ΔΕΠΑ, με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά, είναι ένας σύγχρονος και ανταγωνιστικός όμιλος εταιρειών, με δυναμική παρουσία στον ενεργειακό τομέα και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών.

Η ΔΕΠΑ έφερε στην ελληνική αγορά το συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) για την κίνηση οχημάτων, FISIKON. Ήδη, λειτουργεί 28 πρατήρια FISIKON, δύο ιδιοκτησίας της σε Ανθούσα και Άνω Λιόσια και 26 σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, με στόχο τη διάχυση των οφελών της αεριοκίνησης.

Η ΔΕΠΑ, με στόχο τη μείωση του κόστους μεταφορών, επενδύει στην δημιουργία πρατηρίων LNG και συγχρόνως ξεκινά την παραγωγή βιομεθανίου (ανανεώσιμο φυσικό αέριο).

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».