Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη logistics μέσω της πρωτοβουλίας “Your German Logistics” στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Αναζητάτε να βρείτε σωστούς κι αξιόπιστους συνεργάτες logistics για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην Ευρώπη και όχι μόνο; Ο κατάλογος των γερμανικών εταιρειών logistics σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε με ακρίβεια τον τέλειο συνεργάτη logistics στην Γερμανία.

Ανεξάρτητα από το εάν θέλετε να εξάγετε ή να διανέμετε τα προϊόντα σας στην Γερμανία, την Ευρώπη και όχι μόνο, ή εάν είστε εταιρεία logistics που ψάχνει έναν αξιόπιστο συνεργάτη εφοδιαστικής, ο κατάλογος του “Your German Logistics” θα σας βοηθήσει, δωρεάν και χωρίς εγγραφή.

Ως πρωτοβουλία του γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Ψηφιακών και Μεταφορών, το «Your German Logistics» σάς υποστηρίζει να βρείτε τους αξιόπιστους συνεργάτες logistics.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».