Βρείτε για την επιχείρησή σας τις καταλληλότερες υδραυλικές ράμπες & βιομηχανικές πόρτες στο περίπτερο της Maximiadis Industrial Doors στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Maximiadis Industrial Doors ιδρύθηκε το 1980 από τον Βασίλειο Μαξιμιάδη και είναι κάθετη μονάδα που παράγει βιομηχανικά ρολά, ράμπες φορτοεκφόρτωσης,  φυσούνες, ταχυρολά και με συνεργάτες σε πάνω από 60 σημεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με το βλέμμα στο μέλλον και την περαιτέρω ανάπτυξη, η εταιρεία συνεχίζει.

 

 

Τα έμπειρα συνεργεία, οι συνεργάτες αλλά και το εργοστάσιο της εταιρείας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και συντήρηση των προϊόντων της σε ολόκληρη την επικράτεια και στο εξωτερικό.

Το ισχυρό της αίσθημα ταύτισης με έργα πελατών σημαίνει ότι προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει όλα της τα προϊόντα με γνώμονα το τελικό προϊόν να είναι άριστο και ασφαλές. Με λίγα λόγια… Η Maximiadis Industrial Doors είναι ο συνεργάτης που θα θέλατε να έχετε.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».