Βράβευση BKS LOGISTICS ως περήφανος χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Παίδων & Κορασίδων

H BKS LOGISTICS βραβεύτηκε ως περήφανος χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Παίδων & Κορασίδων Κ15 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη (14- 23 Ιουνίου 2024) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θεανώ Ζαγκλιβέρη και ο Γενικός Γραμματέας, Πύρρος Δήμας, σε ειδική απονομή για τους χορηγούς, τίμησαν την κα Φαίη Σωτηρίου και τον κ. Βασίλη Ζαχαρτζή,  για την προσφορά τους. «Η συνδρομή μας στις διοργανώσεις τους γίνεται στο πλαίσιο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η  BKS LOGISTICS

Η εταιρεία, με έδρα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται από το 1956 σε πανελλαδικό δίκτυο μεταφορών. Φέτος, ανέλαβε τη μεταφορά του αναγκαίου εξοπλισμού της Ομοσπονδίας από τις εγκαταστάσεις στην Αθήνα προς τη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων Κ15.

«Οι μικροί αθλητές της τιμημένης μας ομοσπονδίας είναι η μεγάλη μας αγάπη! Τους ευχόμαστε πολλά ρεκόρ, καλές επιδόσεις και συναρπαστικούς αγώνες! Θα είμαστε παρόντες στους αγώνες να τους ενθαρρύνουμε και να τους χειροκροτήσουμε! Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθειά. Τους αγκαλιάζουμε» καταλήγει η ανακοίνωση της BKS LOGISTICS.