Αυτοματοποιημένες & ρομποτικές λύσεις για την αποθήκευση παρουσιάζει η STAMH S.A. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H STAMH S.A., που ανήκει στον όμιλο STAMH LTD, δραστηριοποιείται ενεργά σε 8 χώρες στην Ανατολική και Δυτική Ευρώπη και προσφέρει τα τελευταία 22 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, το σύνολο των υπηρεσιών στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως σχεδιασμό και υλοποίηση σύνθετων αυτοματισμών και αυτοματοποιημένων αποθηκών, συστήματα αποθήκευσης και εξατομικευμένων λύσεων λογισμικού διαχείρισης αποθηκών (WMS).

Θέλοντας να ενισχύσει την παρουσία της στον ελληνικό χώρο των Logistics, με σκοπό την ανάπτυξη της δυναμικής της παρουσίας, η STAMH S.A. θα συμμετάσχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics», για να παρουσιάσει τις πιο σύγχρονες λύσεις για τις ανάγκες της αποθήκευσης των αποθηκών.

Στο περίπτερό της, θα παρουσιάσει αυτοματοποιημένες λύσεις  για Piece Picking, όπως το E-Scala, το οποίο αποτελεί σημαντικό πυλώνα για τις αποθήκες E-Commerce. Επιπρόσθετα, θα υπάρξει παρουσίαση στα αυτόνομα ρομπότ AMR, με την  παρουσίαση της σειράς I-Follow της εταιρείας Stow. Τέλος,  θα παρουσιαστεί και το αυτόματο σύστημα αποθήκευσης ATLAS 2D, που αποτελεί το πιο καινοτόμο σύστημα μεταφοράς παλετών. Η ολοκληρωμένη ανάπτυξη του συστήματος εγγυάται τη βέλτιστη λύση για τον αυτοματισμό.

Οι άνθρωποι της STAMH S.A. θα χαρούν να σας συναντήσουν από κοντά και να συζητήσουν τις λύσεις που έχουν να σας προτείνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».