Αυτοκόλλητες ταινίες, υλικά και μηχανισμοί συσκευασίας παρουσιάζει η ROLLER PACK στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics)

Η εταιρεία ROLLER PACK ιδρύθηκε από τον Παρασκευά Σαραφίδη, το 1984, σε συνέχεια της δραστηριότητάς του στον χώρο των αυτοκόλλητων ταινιών από το 1969 και είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα, τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της και κυρίως την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει πετύχει τη συνεχή αύξηση του όγκου των πωλήσεών της στην ελληνική αγορά και στον χώρο των Βαλκανίων. Στο πλαίσιο των στόχων της εντάσσεται η συνεχής αναζήτηση κι ενημέρωσή της για όλα τα νέα προϊόντα στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας, προκειμένου να παρέχει τη δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της και την κάλυψη του συνόλου των αναγκών τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, της επιτρέπει να απευθύνεται σε μεγάλη γκάμα πελατών, όπως βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπορικές εταιρείες, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες logistics, χρωματοπωλεία, χαρτοπωλεία, κ.λπ. και το δίκτυο των πωλητών της σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, της δίνει τη δυνατότητα να διευρύνει περισσότερο το υπάρχον μεγάλο πελατολόγιό της.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».