Ανακαλύψτε όλα τα επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού και ανακύκλωσης της Ν.Σ. ΚΟΥΓΙΟΥΦΑΣ ΑΕ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Ν.Σ. ΚΟΥΓΙΟΥΦΑΣ ΑΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1977 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής βιομηχανικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Έχει σήμερα εξελιχθεί σε μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο μηχανημάτων – συστημάτων καθαρισμού και ανακύκλωσης υλικών. Προωθεί μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων, όπως και ρομποτικών συστημάτων καθαρισμού.

Οι οίκοι που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα είναι:

  • HAKO: μηχανήματα καθαρισμού δαπέδων (εσωτερικών & εξωτερικών χώρων)
  • EHRLE: υδροβολές κρύου & ζεστού νερού
  • DELFIN: βιομηχανικές αναρροφητικές σκούπες και σταθερά συστήματα αναρρόφησης
  • NUMATIC: καρότσια καθαριότητας
  • INTELBLAST: μηχανήματα ξηρής παγοβολής
  • STRAUTMANN: πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών
  • TERSANO: επιτοίχια μονάδα παραγωγής σταθεροποιημένου υδατικού όζοντος (SAO)
  • TECNOVAP: βιομηχανικά συστήματα καθαρισμού με ξηρό ατμό
  • I-TEAM: καινοτόμα υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού 4D

Το νέο Scrubmaster B400 R πάει τον καθαρισμό σε νέα διάσταση

Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», η Ν.Σ. ΚΟΥΓΙΟΥΦΑΣ ΑΕ θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, και το ολοκαίνουργιο μηχάνημα καθαρισμού Scrubmaster B400 R της HAKO, που  σκουπίζει, πλένει και στεγνώνει κάθε επιφάνεια μέχρι 14.000 m2/h, ιδανικό για αποθήκες logistics, βιομηχανίες και εμπορικά κέντρα.

Με το μεγαλύτερο πλάτος καθαρισμού στην κατηγορία του, εξοπλισμένο με 3 βούρτσες πλάτους εργασίας 123 cm ή 155 cm, με πολλές επιπλέον στάνταρ επιλογές, όπως το ενσωματωμένο σύστημα δοσολογίας χημικού-απορρυπαντικού, το Scrubmaster B400 R σκουπίζει, πλένει και στεγνώνει κάθε επιφάνεια μέχρι 14.000 m2/h, χωρίς να αφήνει ίχνος νερού και σκόνης, με ένα μόνο πέρασμα.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για το αποτελεσματικότερο και πιο οικονομικό μηχάνημα. Εξοπλισμένο με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 810AH, με δεξαμενές νερού 400 λίτρων και κάδο σάρωσης 150 λίτρων, έχει τη δυνατότητα συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας 8 ωρών. Το Scrubmaster B400 R είναι κατασκευασμένο με τη γερμανική ποιότητα και την τεχνογνωσία, για να εργάζεται σε πολύ μεγάλους χώρους, στην βιομηχανία και την εφοδιαστική αλυσίδα, οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται σε μέγεθος και οι απαιτήσεις για αποτελεσματικό καθάρισμα γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».