Το α’ 10ημερο του Απριλίου τα νεότερα για ΟΛΘ
To απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου, αναμένονται τα νεότερα αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την α’ φάση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε σύσκεψη που συγκλήθηκε από την δημοτική Αρχή της πόλης της Θεσσαλονίκης, συνδικαλιστικοί παράγοντες, αλλά και εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της Β. Ελλάδας, ανέλυσαν το όραμά τους για το λιμάνι.
Το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να είναι υπέρ της συνέχισης της ιδιωτικοποίησης του λιμένα, ωστόσο, υπάρχει έντονος προβληματισμός, αναφορικά με το οργανόγραμμα του λιμανιού, αλλά και του ρόλου των χρηστών των εγκαταστάσεων.
Όσον αφορά στη διαγωνιστική διαδικασία αυτή καθεαυτή, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Απριλίου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα για το ποιος τελικά θα επιδείξει ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες στην α’ φάση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ.
Μέσα σε αυτό το χρονοδιάστημα θα ανοίξει το data room από πού οι ενδιαφερόμενοι θα αντλήσουν στοιχεία τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την στοιχειοθέτηση της πρότασης τους η οποία αναμένεται να κατατεθεί όταν εξαγγελθεί επίσημα από το ΤΑΙΠΕΔ η β’ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.
