Σεμινάριο: Πώς να φτιάξετε την επιχείρησή σας στο Internet
Στις 13 και 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί το επόμενο σεμινάριο του ELTRUN (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) με θέμα το ‘eCommerce for beginners’. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ή οργανισμού τους.
Επίσης σε επιχειρηματίες, στελέχη πωλήσεων ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχος ή ιδιώτη που θέλει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη δημιουργία ευκαιριών πώλησης μέσω Internet. Δεν υπάρχει προϋπόθεση προηγούμενης γνώσης ή σχετικής εμπειρίας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο ELTRUN (Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33, Αθήνα), με τη συμμετοχή καθηγητών του ΟΠΑ, ερευνητών του ELTRUN και αναγνωρισμένων στελεχών της ελληνικής αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου.
