Νέο προϊόν της Motorola στην “υπηρεσία” του λιανεμπορίου

Η επιχειρηματική μονάδα λύσεων φορητής διαχείρισης (enterprise mobility business) της Motorola, Inc. παρουσίασε στην ελληνική αγορά το νέο CA50.Το νέο VoIP (voice over Internet protocol) ασύρματο scanner σχεδιάστηκε με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών που παρέχονται στον πελάτη, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.
Το CA50 προσφέρει στους εργαζομένους, που παρέχουν υπηρεσίες στους τομείς του λιανικού εμπορίου, της φιλοξενίας και της υγείας, μία ολοκληρωμένη συσκευή φωνής και δεδομένων, η οποία καλύπτει ένα μεγάλο κενό επικοινωνίας σε χώρους καταστημάτων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, εστιατορίων και χώρων μαζικής εστίασης.
Το καινούργιο προϊόν της Motorola επαναπροσδιορίζει την εξυπηρέτηση πελατών παρέχοντας σε περισσότερους εργαζόμενους τη δυνατότητα πρόσβασης, σε πραγματικό χρόνο, σε ανθρώπους και πληροφορίες και τους διευκολύνει στην ικανοποίηση απαιτήσεων πελατών σε νοσοκομειακούς χώρους, στη διεξαγωγή ελέγχου τιμών και αποθεμάτων καθώς επίσης και στην αίτηση άμεσης παράδοσης εξοπλισμού σε νοσοκομεία, μεταξύ πολλών κρίσιμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
Επιπλέον, το CA50 επιτρέπει στους εργαζόμενους να κάνουν ή να δέχονται τηλεφωνήματα σε οποιοδήποτε σημείο του κτιρίου εργασίας, εξαλείφοντας έτσι τις ενοχλητικές εκφωνήσεις και τους αργούς χρόνους ανταπόκρισης, που οφείλονται σε κλήσεις τύπου ένα-προς-ένα ή ένα-προς-πολλούς (walkie-talkie) και προάγοντας την άμεση συνεργασία και επικοινωνία.
Το CA50 είναι εξοπλισμένο με ασύρματο τοπικό δίκτυο (LAN), bar code scanning, ανάκτηση πληροφοριών και πρωτόκολλο VoIP για ολοκληρωμένη επικοινωνία φωνής τύπου κινητής τηλεφωνίας. Επιπροσθέτως, η διαλειτουργικότητα με επιλεγμένα δίκτυα τηλεφωνίας, όπως αυτό της Avaya, διευκολύνει το CA50 να λειτουργεί ως προέκταση της οθόνης έτσι ώστε οι εισερχόμενες κλήσεις να μπορούν να ανακατευθυνθούν, διασφαλίζοντας έτσι ότι καμία κλήση δε χάνεται ή δεν εγκαταλείπεται.
Το εν λόγω προϊόν μπορεί να προστατευθεί από το καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης και συντήρησης της Motorola, Service form the Start. Αυτό το πολυετές συμφωνητικό βοηθά στην προστασία της απρόσκοπτης λειτουργίας του προϊόντος με αντικατάσταση συσκευής εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Επιπλέον, η υπηρεσία περιλαμβάνει ολοκληρωμένη κάλυψη χωρίς επιπρόσθετο κόστος, η οποία έχει επεκταθεί για να καλύπτει εκτός από τη φυσιολογική φθορά και καταστροφή και την καταστροφή από ατύχημα σε εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα. Αυτό ουσιαστικά εξαλείφει τα απρόβλεπτα έξοδα επισκευών για τους πελάτες.
Το CA50 αναμένεται να είναι διαθέσιμο παγκόσμια εντός του α’ τριμήνου του 2008 μέσω των business partners της Motorola.