Νέα είσοδο εταιρείας στον κλάδο των logistics

Μια νέα εταιρεία εισήλθε στο χώρο των logistics πρόσφατα στην Ελλάδα με την επωνυμία “REN Logistics”, προσφέροντας υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο τομέα του automotive 3PL.
Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Vito Benevelli με μακρόχρονη πορεία στο χώρο των logistics από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Από τη θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλού της TNT διαχειρίστηκε πελάτες όπως η IMA-SAF Ιταλίας, καθώς και διετέλεσε Logistics Manager για την FIAT Auto Hellas και Piaggio Hellas.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Vito Benevelli το όραμα της REN είναι η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών με ολοκληρωμένες κάθετες διαδικασίες, η παροχή των διεθνών ποιοτικών standard προς τους πελάτες της, καθώς και η εξειδίκευση της στον χώρο του automotive, high-tech και micro logistics, που καθιστά την εταιρεία την καλύτερη επιλογή 3PL.
Στα πρώτα της βήματα η REN Logistics έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρείες όπως η Easy Parts – Μουστακίδης ΕΠΕ, η Mutliparts ΑΕ και η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ.
Η Έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ελευσίνα και λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια. Το αποθηκευτικό κέντρο είναι εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας για την καλύτερη δυνατή προστασία των εμπορευμάτων. Η REN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης και διαχείρισης εμπορευμάτων, υπηρεσίες συσκευασίας και labelling, και Warehouse Management System με δυνατότητα RF τερματικών με εξειδίκευση σε εταιρείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων.