UPS: Η υπηρεσία προώθησης εμπορευμάτων στην κορυφή της αγοράς

 

Η UPS κατέκτησε την πρώτη θέση για την υπηρεσία προώθησης εμπορευμάτων στην 6η έκδοση της κλαδικής συγκριτικής μελέτης αξιολόγησης απόδοσης που πραγματοποιήθηκε από την Mastio & Company. Η ανεξάρτητη αυτή μελέτη, η οποία μετρά την αξία που παράγει η κάθε υπηρεσία για τους πελάτες της και την αφοσίωση αυτών, βασίζεται σε συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν με περισσότερους από 1.500 υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον τομέα της προώθησης εμπορευμάτων από όλο τον κόσμο.

Ο Philippe Gilbert, Πρόεδρος της UPS Supply Chain Solutions, δήλωσε σχετικά: «Για την υπηρεσία Freight Forwarding, η UPS ακούμε προσεκτικά όλα όσα μας λένε οι πελάτες μας, ιδιαίτερα οι μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, και μετασχηματίζουμε την κουλτούρα και τις υπηρεσίες μας ανάλογα. Η κορυφαία αυτή κατάταξη στον κλάδο αποτελεί απόδειξη των απίστευτων προσπαθειών που καταβάλλουν οι εργαζόμενοί μας παγκοσμίως, οι οποίες αντανακλώνται και από τη σημαντική συνεισφορά των θαλάσσιων και εναέριων μεταφορών στα λειτουργικά μας κέρδη για το τέταρτο τρίμηνο του 2018».

Η έρευνα της Mastio προσδιορίζει τους τομείς που έχουν τη μεγαλύτερη αξία για τους μεταφορείς εμπορευμάτων και τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένων μετρήσεων που εστιάζουν στην ασφάλεια της αλυσίδας φύλαξης/ επιτήρησης, την έγκαιρη παράδοση και τη σωστή εκτέλεση, τομείς στους οποίους η UPS επέδειξε την ηγετική της θέση. Οι υπεύθυνοι λήψεις αποφάσεων στις προωθήσεις εμπορευμάτων χαρακτήρισαν επίσης την παρακολούθηση των αποστολών και τις έγκαιρες ειδοποιήσεις ως καθοριστικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ικανοποίησή τους και την παραγόμενη για τις επιχειρήσεις τους αξία.

Λόγω της εστίασης των πελατών σε αυτούς τους παράγοντες, η UPS Global Freight Forwarding ανακοινώνει την αναβάθμιση του Flex Global View, μιας πλατφόρμας που παρέχει λύσεις παρακολούθησης για την αποστολή και την παράδοση, με ορατότητα σε όλες τις διαφορετικές λειτουργίες. Η UPS συνεχίζει να κυκλοφορεί νέες αναβαθμίσεις της πλατφόρμας περίπου ανά έξι εβδομάδες, βελτιώνοντας πρόσφατα τους πίνακες αναφοράς και επεκτείνοντας στις υποστηριζόμενες γλώσσες.

Η πιο πρόσφατη αναβάθμιση παρέχει στους πελάτες ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες για την αλυσίδα εφοδιασμού, όπως οι αποστολές, οι τελωνειακές καταχωρήσεις, τα αποθέματα της αποθήκης και οι εντολές αγοράς.

Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν:

  • Νέο τρόπο προβολής του πίνακα ελέγχου της αλυσίδας εφοδιασμού, που διευκολύνει τη γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα της αλυσίδας εφοδιασμού
  • Νέες λειτουργίες αναφοράς που χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα εργαλεία απεικόνισης δεδομένων
  • Την υποστήριξη των ισπανικών, των γαλλικών αλλά και των μανδαρινικών κινεζικών

«Καθώς οι αλυσίδες εφοδιασμού εξελίσσονται ολοένα και περισσότερο, η UPS καθιστά εύκολο για τους πελάτες της να πλοηγούνται στο πολύπλοκο περιβάλλον του παγκόσμιου εμπορίου μέσω της χρήσης του σημαντικού αυτού τεχνολογικού εργαλείου» ανέφερε o Mike Harrell, πρόεδρος της UPS Freight Forwarding Ευρώπης, προσθέτοντας: «Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας ως ένας από τους μεγαλύτερους εκτελωνιστές παγκοσμίως, οι λύσεις αλυσίδας εφοδιασμού όπως η Flex Global View ελαχιστοποιούν το ρίσκο και μεγιστοποιούν την επιτυχία των πελατών μας».

Κάνοντας χρήση των πιο πρόσφατων εργαλείων απεικόνισης, η κεντρική σελίδα του Flex Global View θα παρουσιάζει τις συναλλαγές στην αλυσίδα εφοδιασμού κατά τρόπο που καθιστά εύκολη τη γρήγορη κατάρτιση λιστών με συγκεκριμένα είδη φορτίων ή τελωνειακές καταχωρήσεις. Η UPS θα προχωρήσει σε νέες βελτιώσεις του Flex Global View μέσα στο 2019.