MEAT & GRILL DAYS 2020: Η μεγάλη έκθεση για τον κλάδο του κρέατος στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2020 στο Metropolitan Expo

Έχοντας την υποστήριξη της ελληνικής αγοράς κρέατος που διαχρονικά επιθυμεί μια κλαδική έκθεση για τη δυναμική προβολή της και ενάμιση χρόνο πριν από την πραγματοποίηση της 7ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS, η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives ξεκινά και επίσημα τις εργασίες για την επιτυχή υλοποίηση της, ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες που αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Το τριήμερο 7-8-9 Νοεμβρίου του 2020 το σημαντικό αυτό εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός θα λάβει χώρα για ακόμη μια φορά στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Ήδη από το τέλος της καθ’ όλα επιτυχημένης 6ης  MEAT & GRILL DAYS τον Νοέμβριο του 2018, το ενδιαφέρον και οι αιτήσεις συμμετοχής για την επόμενη διοργάνωση, τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους επαγγελματίες που την επισκέφτηκαν, είναι μεγάλο.

Αφιερωμένες στα βασικότερα ζωικά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, στο κρέας και στο γάλα και εστιασμένες σε όλες τις τεχνολογίες, που αφορούν τα μηχανήματα επεξεργασίας, τις πρώτες ύλες και τη συσκευασία αυτών των προϊόντων, η 7η έκθεση  MEAT & GRILL DAYS και η 6η έκθεση DAIRY EXPO αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ για ακόμη μια φορά παράλληλα με τις δύο αυτές εκθέσεις θα λάβει χώρα και η FROZEN FOOD. Έκθεση η οποία εστιάζει στα food logistics, στη βιομηχανική ψύξη, στα κατεψυγμένα τρόφιμα, καθώς και στη διαχείριση και διανομή τους.

Η συνένωση και συνέργεια όλων αυτών των δυναμικών κλάδων έγινε μετά από απαίτηση της αγοράς κρέατος με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διακίνησής του που φτάνει μέχρι και τον σημαντικότατο κλάδο της μαζικής εστίασης. Αποτελώντας μοναδικό σημείο συνάντησης για όλους όσοι ασχολούνται με τα συγκεκριμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες food service. Μιας και μέσα από τις παρουσιάσεις του τριημέρου στο ευρύ κοινό όλων των νέων τάσεων της αγοράς, των νέων παραγωγών και των προϊόντων τους, καθώς και όλων των προτάσεων σύγχρονου εξοπλισμού των επιχειρήσεων, θα έχουν την ευκαιρία -μέσω των πληροφοριών που θα λάβουν και της συμμετοχής τους στα δρώμενα της διοργάνωσης- να ενημερωθούν, ώστε να εξελιχθούν ως επαγγελματίες και να καταστούν ανταγωνιστικότεροι, ξεχωρίζοντας ο καθένας τους στον τομέα που δραστηριοποιείται.

Για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο, η o.mind Creatives με την πρωτοβουλία της να συμμετάσχει με το περίπτερο των περιοδικών της MEAT PLACE και GRILL MAGAZINE στη Διεθνή Έκθεση για τη βιομηχανία του κρέατος IFFA 2019 που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 9 Μαΐου στη Φρανκφούρτη, κατάφερε να επικοινωνήσει την ελληνική αγορά κρέατος στη διεθνή αγορά, κλείνοντας ήδη συμμετοχές από πολλές χώρες του εξωτερικού για την 7η MEAT & GRILL DAYS στην Αθήνα. Εκτός όμως από αυτό, ως στόχο έχει να μεταλαμπαδεύσει σε αυτήν, όλες εκείνες τις καλές και επιτυχημένες πρακτικές που γνώρισε στην IFFA 2019 και που ήδη εφαρμόζονται διεθνώς σε διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου.

Στηρίζοντας την επιλογή της αυτή η o.mind Creatives θα προβεί άμεσα και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες, όπως η συμμετοχή της σε εκθέσεις και προβολή των MEAT & GRILL DAYS 2020 – DAIRY EXPO 2020 – FROZEN FOOD 2020 σε ξένα κλαδικά περιοδικά, σε Ευρώπη, Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.