Lufthansa Group: Μείωση του όγκου διακίνησης φορτίου το πρώτο εξάμηνο 2012

Κατά 9,2% μειώθηκε ο όγκος διακίνησης φορτίου στη Lufthansa Cargo το πρώτο εξάμηνο του έτους. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των έξι πρώτων μηνών, από τα εμπορικά αεροσκάφη του Lufthansa Group διακινήθηκαν συνολικά 864.000 τόνοι φορτίου και αλληλογραφίας.

Αντιθέτως, η Lufthansa German Airlines διακίνησε συνολικά 35,8 εκατομμύρια επιβάτες (3,9%) το πρώτο εξάμηνο του 2012, καταγράφοντας αύξηση 3,4% συγκριτικά με τα επίπεδα της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Ειδικότερα, συνολικά, 49,4 εκ. επιβάτες επέλεξαν να ταξιδέψουν με τις εταιρίες Lufthansa German Airlines, SWISS ή Austrian Airlines. Ο συντελεστής πληρότητας στο σύνολο των εταιριών του Ομίλου αυξήθηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα, σε ποσοστό 76,9%. Η χωρητικότητα αυξήθηκε κατά 2,3% και οι πωλήσεις κατά 3,8%.