Συμμετοχή της Harlas International Transport στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Harlas International Transport SA συμμετέχει και φέτος, για 4η συνεχόμενη φορά, στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2019.

Με μακρόχρονη παράδοση υπεροχής και αξιοπιστίας στην παροχή υπηρεσιών διεθνών μεταφορών, η Harlas International Transport εδώ και 50 χρόνια παραμένει μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες διαμεταφορών.

Δραστηριοποιείται στη μεταφορά, αποθήκευση και διαχείριση εμπορευμάτων παντός είδους, σε όλη την υδρόγειο, μέσω του συνεχούς επεκτεινόμενου δικτύου συνεργατών, που έχει καταφέρει να χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Υπηρεσίες της Harlas International Transport SA

  • Ολοκληρωμένες λύσεις αεροπορικής, οδικής και θαλάσσιας μεταφοράς
  • Πλήρης διαχείριση και μεταφορά κάθε είδους εμπορεύματος
  • Αποθήκευση εμπορευμάτων βραχείας ή μακράς διαρκείας
  • Εκτελωνιστικές διαδικασίες

Τομείς εξειδίκευσης

  • Μεταφορά εκθεσιακού εξοπλισμού και εμπορευμάτων
  • Μεταφορά καλλιτεχνικού εξοπλισμού (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.ά.)
  • Πλήρης διαχείριση, μεταφορά και on deck delivery ναυτιλιακών προμηθειών
  • Συσκευασία και μεταφορά προσωπικών αντικειμένων και οικοσκευών

Μέλος του διεθνούς οργανισμού ΙΑΤΑ από το 1969, και με πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 και ΕFQM Business excellence (3 stars), μένει πιστή στην κατάκτηση της επιχειρηματικής αριστείας.

H διοίκηση της Harlas S.A., καθοδηγώντας την εξειδικευμένη ομάδα της, στηρίζει, συμβουλεύει και διεκπεραιώνει με αξιοπιστία κάθε ανάληψη έργου διεθνούς μεταφοράς, δημιουργώντας ένα ασφαλές βιώσιμο περιβάλλον για τους συνεργάτες της.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Harlas International Transport SA επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.harlas.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.